ThIs Is Me

collage

Dit stukje voelt een beetje als in een grote aula zitten waarbij er dan iemand helemaal vooraan roept: “ ja, jij daar, juffrouw met het kersenkleedje, stel jezelf eens even voor” (verschrikkelijk gevoel!)

Maar gelukkig mag ik hier zelf kiezen hoe ik me voorstel en word ik niet verplicht naam, leeftijd, woonplaats en hobby’s gewoon op te drammen. Hier mag ik mezelf zijn! Halleluja!

Een kruidje-roer-me-niet, zo noemde mijn mama mij vroeger wel eens. Een meisje dat vaak heel erg negatief tegen de dingen aankeek en zichzelf vooral niet de moeite waard vond.

Op mijn 24ste werd ik mama van twee lieve prinsen, Brent en Yarno. In die periode was ik vooral mama. Geen tijd voor mezelf, ik kon  of durfde niet zeggen wat ik leuk vond, droeg kleren die makkelijk en goedkoop waren en koos zeker niet voor de mooie vintage-jurkjes waar ik stiekem zo verliefd op was!

Maar toen kwam ik de liefde van mijn leven tegen, mijn mister Higgins. We bezegelden onze liefde met een prinsesje, Lola en ik werd stilaan ook meer dan een mama. Ik ging van mezelf houden, niet alleen als mama maar ook als individu en ik trok de wijde wereld in, op zoek naar alles wat ik leuk vind.

En dat is nu net waarom ik besloot deze blog wil starten! Ik weet dat er veel vrouwen rondlopen zoals ik (mama of geen mama) die enkel leven om te leven en vergeten te genieten.

Net zoals Eliza Doolittle in de film “My fair lady”. Elke dag hetzelfde doen en niet durven dromen dat de wereld ook voor haar zoveel moois in petto heeft!

Door mijn verhalen en ervaringen te delen hoop ik dat ik bij iedereen een beetje een MissD00little wakker maak. Dat ik niet alleen jullie aanspoor om leuke dingen te proberen, maar dat ik zelf ook nog veel tips krijg van dingen die de moeite waard zijn om mijn wereld bij te kleuren!

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: