Battle of Thor

Eat this Thor! Waren de eerste woorden die we riepen in onze ijzeren kooi. Ja! Ik stond er echt! Ik, het meisje dat 2 jaar geleden totaal niet in zichzelf geloofde, ging nu vol vertrouwen starten aan the battle of thor.

Ik ben als kind en tiener wel altijd heel sportief geweest hoor, maar ik geloofde nooit dat ik echt goed was in iets. Dat ik echt iets kon bereiken met de sport die ik deed.

Toen droomde ik mega groot natuurlijk. En daar is niks mis mee. Maar als je een perfectionist bent en je droomt alleen maar groot, kan je niet genieten van je kleine overwinningen.

Zo heb ik altijd gezegd: ” Lopen, dat kan ik niet, daar ben ik niet voor gemaakt!”

Totdat ik in een volleybalgroepje terecht kwam met een aantal fanatieke loopsters. Omdat ik hun vaak hoorde praten over de afstand die ze gelopen hadden en ik toch wel competitief ben 🙂 dacht ik: “Dat moet ik ook proberen!”

Ik ben beginnen lopen met start to run en zo heb ik mijn eerste 5 km gelopen! Toen begonnen de dames van de volleybal natuurlijk ook te vragen om samen te lopen. Die boot heb ik eerst nog wat afgehouden omdat er toch nog iets in mezelf was dat zei dat ik het niet zou kunnen. 

Uiteindelijk zei Mr Higgins: “Je moet dat gewoon doen, die gaan je heus niet achterlaten als je wat trager loopt.” En zo is de bal aan het rollen gegaan, allé de voetjes aan het lopen :-).

Ze hebben met door weer en wind meegesleurd en op een bepaald moment liepen we zelfs 14 km. 

En we blijven onszelf uitdagen, want the battle of thor was de eerste van velen vrees ik! Hoe “zwaar” het hindernissenparcours ook was, het smaakte gewoon naar MEER!

Wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen… Zeg nooit dat je iets niet kan. Blijf op jezelf inpraten op een positieve manier. Stel kleine, haalbare doelen om naar 1 groot doel toe te werken. You’ll Be surprised how f*cking fantastic it feels! Ik heb namelijk nog steeds een smile op mijn gezicht na gisteren! 

#FIER

  

Categorieën: Geen categorie | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: